The White Sand Dunes Rasdhoo

Rasdhoo
The White Sand Dunes Rasdhoo Genel
The White Sand Dunes Rasdhoo Genel
The White Sand Dunes Rasdhoo Genel
The White Sand Dunes Rasdhoo Genel
The White Sand Dunes Rasdhoo Öne Çıkan Resim
Image More +14 fotoğraf
The White Sand Dunes Rasdhoo
Ghaazee Magu , Rasdhoo

Rasdhoo bölgesindeki The White Sand Dunes Rasdhoo konaklamanızda, Big Blue Dalış Yeri ve Madivaru Finolhu Adası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Miyaru Faru Dalış Yeri ile 0,2 mi (0,3 km) ve Kuzey Kanalı Dalış Yeri ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x