Ras Village

Rasdhoo
Ras Village Genel
Ras Village Genel
Ras Village Genel
Ras Village Genel
Ras Village Genel
Image More +39 fotoğraf
Ras Village
Vinavi , Rasdhoo

Rasdhoo bölgesindeki Ras Village misafirlere plaj yakınında, Rasdhoo Mercan Adası Dalış Yeri ile Madivaru Köşesi Dalış Yeri 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Big Blue Dalış Yeri ile 0,2 mi (0,3 km) ve Madivaru Finolhu Adası ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 7 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Honeymoon Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x