Acqua Blu Rasdhoo

Rasdhoo
Acqua Blu Rasdhoo Genel
Acqua Blu Rasdhoo Genel
Acqua Blu Rasdhoo Genel
Acqua Blu Rasdhoo Genel
Acqua Blu Rasdhoo Genel
Image More +83 fotoğraf
Acqua Blu Rasdhoo
Seagull, Sahara Magu , Rasdhoo

Rasdhoo bölgesindeki Acqua Blu Rasdhoo konaklamanızda, Big Blue Dalış Yeri ve Madivaru Finolhu Adası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Madivaru Köşesi Dalış Yeri ile 0,2 mi (0,3 km) ve Miyaru Faru Dalış Yeri ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 8 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kiralık bisiklet mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Küvet
Triple
Triple Room
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x