Pacific Palms Luxury Villa

Rarotonga
Pacific Palms Luxury Villa Öne Çıkan Resim
Pacific Palms Luxury Villa Dış Mekan
Pacific Palms Luxury Villa Dış Mekan
Pacific Palms Luxury Villa İç Mekan
Pacific Palms Luxury Villa Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Pacific Palms Luxury Villa
Vaimaanga Road , Rarotonga

Bu villa misafirlere Rarotonga (Takitumu District) bölgesinde, Takitumu Conservation Area ve Wigmore's Şelalesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Muri Plajı ile 3,7 mi (6 km) ve Aroa Plajı ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Klimalı bu villada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için villada bir pillowtop/yastık üstlü yatak mevcuttur. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 62-inç LCD televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x