Raptor Retreat Game Lodge

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Hoedspruit
Raptor Retreat Game Lodge Genel
Raptor Retreat Game Lodge Öne Çıkan Resim
Raptor Retreat Game Lodge İç Mekan
Raptor Retreat Game Lodge Kahvaltı
Raptor Retreat Game Lodge Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Raptor Retreat Game Lodge
39 Balule Parsons Nature Reserve KT 155 Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Hoedspruit

Raptor Retreat Game Lodge misafirlere Hoedspruit bölgesinde, milli parkta ve Balule Game Reserve yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Makalali Game Reserve ile 13 mi (21 km) ve Grietjie Game Reserve ile 23,2 mi (37,3 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı Main Lodge Area misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel atlama havuzu olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Buffalo
Buffalo Lodge
Luxury
Luxury Kır Evi
Room
Elephant Lodge
Room
Luxury Çadır
Room
Deluxe Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x