Essence Villa-Greater Kruger

Hoedspruit
Essence Villa-Greater Kruger Genel
Essence Villa-Greater Kruger Genel
Essence Villa-Greater Kruger Genel
Essence Villa-Greater Kruger Öne Çıkan Resim
Essence Villa-Greater Kruger Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Essence Villa-Greater Kruger
69 Parsons Nature Reserve KT 155 , Hoedspruit

Hoedspruit bölgesindeki Essence Villa-Greater Kruger misafirlere Jessica the Hippo ve Kruger Ulusal Parkı Phalarborwa Kapısı bölgesinde konaklama imkânı sunmaktadır. Bu 4 yıldızlı küçük otel Three Rondavels ve Blyde River Kanyonu ile aynı bölgededir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x