Raouf Hotels International - Sun Hotel

Sinai Peninsula, Nabq
Raouf Hotels International - Sun Hotel Öne Çıkan Resim
Raouf Hotels International - Sun Hotel Dış Mekan
Raouf Hotels International - Sun Hotel Yerinde Yemek
Raouf Hotels International - Sun Hotel Yerinde Yemek
Raouf Hotels International - Sun Hotel Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Raouf Hotels International - Sun Hotel
Qesm Sharm Ash Sheikh Sinai Peninsula, Nabq

Şarm El-Şeyh bölgesindeki Raouf Hotels International - Sun Hotel konaklamanızda Nabq Bay ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Nabq Koruma Alanı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Naama Körfezi ile 17,1 mi (27,5 km) ve SOHO Meydanı ile 9,5 mi (15,4 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 287 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve ücretsiz su parkı mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x