Ramada Suzhou Wujiang

Suzhou
Ramada Suzhou Wujiang Genel
Ramada Suzhou Wujiang Öne Çıkan Resim
Ramada Suzhou Wujiang Yerinde Yemek
Ramada Suzhou Wujiang Yerinde Yemek
Ramada Suzhou Wujiang Lobi
Image More +4 fotoğraf
Ramada Suzhou Wujiang
13 Xihuan Road High Tech Zone Shengze Wujiang , Suzhou

Ramada Suzhou Wujiang misafirlere Suzhou (Gu Su Bölgesi) bölgesinde, Suzhou Canal Park ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Grand Canal ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hanshan Tapınağı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Soody Candy Land ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için ADD ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 120 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Suzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10764 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x