Suzhou Canal Garden Hotel

Suzhou
Suzhou Canal Garden Hotel Genel
Suzhou Canal Garden Hotel Genel
Suzhou Canal Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Suzhou Canal Garden Hotel Dış Mekan
Suzhou Canal Garden Hotel İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Suzhou Canal Garden Hotel
28 Yunhelu Huqiu District , Suzhou

Suzhou (Huqiu District) bölgesindeki Suzhou Canal Garden Hotel misafirlere Suzhou Canal Park ve Suzhou Water Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Soody Candy Land ile 1,9 mi (3 km) ve Lingering Garden ile 2,1 mi (3,5 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 160 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Oda
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, Veranda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x