Ramada Encore by Wyndham Tangier

Tangier-tetouan (bölge), Malabata
Ramada Encore by Wyndham Tangier Genel
Ramada Encore by Wyndham Tangier Genel
Ramada Encore by Wyndham Tangier Genel
Ramada Encore by Wyndham Tangier Genel
Ramada Encore by Wyndham Tangier Genel
Image More +23 fotoğraf
Ramada Encore by Wyndham Tangier
Lot 1 Baie De Tanger Tangier-tetouan (bölge), Malabata

Ramada Encore by Wyndham Tangier misafirlere Tangier merkezinde, Tangier City Alışveriş Merkezi ve Tangier ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tangier Limanı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Villa Harris Gardens ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Medea ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 195 oda mevcuttur. Yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Yamacı
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Kenarı
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Dağ Yamacı
Room
Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir, Havuz Kenarı
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x