ibis Tanger City Center

Tangier-tetouan (bölge), Tangier
ibis Tanger City Center Genel
ibis Tanger City Center Genel
ibis Tanger City Center Genel
ibis Tanger City Center Genel
ibis Tanger City Center Genel
Image More +69 fotoğraf
ibis Tanger City Center
Lotissement Tanger Offshore Plazza Tangier-tetouan (bölge), Tangier

Ibis Tanger City Center misafirlere Tangier bölgesinde, plaj yakınında, Tangier City Alışveriş Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Tangier ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Tangier Limanı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Villa Harris Gardens ile 1,6 mi (2,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Wok Co restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 196 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Tangier bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1334 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x