Ramada by Wyndham Aonang Krabi

Güney Tayland, Ao Nang
Ramada by Wyndham Aonang Krabi Genel
Ramada by Wyndham Aonang Krabi Genel
Ramada by Wyndham Aonang Krabi Genel
Ramada by Wyndham Aonang Krabi Genel
Ramada by Wyndham Aonang Krabi Genel
Image More +50 fotoğraf
Ramada by Wyndham Aonang Krabi
109 Moo 3, Aonang, Muang Güney Tayland, Ao Nang

Ramada by Wyndham Aonang Krabi misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Nopparat Thara Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Khlong Muang Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) ve Tubkaek Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak için Talay Thong Restaurant ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

80 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 2 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x