Golden Moon Aonang

Güney Tayland, Ao Nang
Golden Moon Aonang Öne Çıkan Resim
Golden Moon Aonang Oda Düzeni
Golden Moon Aonang Oda Düzeni
Golden Moon Aonang Banyo Tipleri
Golden Moon Aonang Banyo Tipleri
Image More +32 fotoğraf
Golden Moon Aonang
199/40 Soi 8 Aonang Güney Tayland, Ao Nang

Golden Moon Aonang misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Nopparat Thara Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Khlong Muang Plajı ile 7,2 mi (11,5 km) ve Tubkaek Plajı ile 10,5 mi (17 km) mesafede.

Küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Resort Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x