Rakoczi Boulevard Apartments

Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi
Rakoczi Boulevard Apartments Öne Çıkan Resim
Rakoczi Boulevard Apartments Dış Mekan
Rakoczi Boulevard Apartments İç Mekan
Rakoczi Boulevard Apartments İç Mekan
Rakoczi Boulevard Apartments İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Rakoczi Boulevard Apartments
Rakoczi út 13 Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi

Rakoczi Boulevard Apartments misafirlere Budapeşte merkezinde, Dohany Street Sinagogu yakınında ve Macar Musevi Müzesi ve Arşivleri ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parlamento Binası ile 1,8 mi (3 km) ve Szechenyi Termali ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut.

Misafirler için 5 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 80-cm LED televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire
Room
Apartment for 6 people
Room
Comfort Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x