Rainbow Point Motel

Mount Ruapehu Ski Area, Taupo
Rainbow Point Motel Genel
Rainbow Point Motel Öne Çıkan Resim
Rainbow Point Motel Dış Mekan
Rainbow Point Motel Dış Mekan
Rainbow Point Motel Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Rainbow Point Motel
Corner Lake Terrace and Rainbow Drive Mount Ruapehu Ski Area, Taupo

Rainbow Point Motel misafirlere Taupo (Rainbow Point) bölgesinde, Three Mile Bay ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Taupo Gölü ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Four Mile Bay ile 1,4 mi (2,2 km) ve Waipahihi Botanical Gardens ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Rainbow Point Motel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 odada mikrodalga fırın ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafirler için ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Motelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Avlu
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Exclusive
Exclusive Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Banyolu/Duşlu
Economy
Economy Stüdyo Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x