Cottage Mews Motel

Mount Ruapehu Ski Area, Taupo
Cottage Mews Motel Genel
Cottage Mews Motel Genel
Cottage Mews Motel Genel
Cottage Mews Motel Genel
Cottage Mews Motel Genel
Image More +59 fotoğraf
Cottage Mews Motel
311 Lake Terrace Mount Ruapehu Ski Area, Taupo

Cottage Mews Motel misafirlere Taupo (Two Mile Bay) bölgesinde, Taupo Gölü ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Taupo Sıcak Su Kaynakları ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan motel Maori Carvings ile 3,6 km (2,2 mi) ve Barbary ile 3,7 km (2,3 mi) mesafede.

11 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Garden)
Stüdyo
Stüdyo
Family
Family Kır Evi, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Lake End)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x