Rainbow 2 Holiday Complex

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Rainbow 2 Holiday Complex Genel
Rainbow 2 Holiday Complex Genel
Rainbow 2 Holiday Complex Genel
Rainbow 2 Holiday Complex Genel
Rainbow 2 Holiday Complex Genel
Image More +47 fotoğraf
Rainbow 2 Holiday Complex
Sunny Beach West Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Rainbow 2 Holiday Complex misafirlere Sunny Beach bölgesinde, tarihi bölgede, Sunny Plajı Güney ve Güneşli Sahil ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Nessebar Stadı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Rainbow 2 Holiday Complex içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mutfak olan 127 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Ücretli su parkı, sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede ayrıca kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Yakındaki bir temalı parkta bir gün geçirmeyi planlıyorsanız, ücretsiz ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Stüdyo, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x