Apartments in Rainbow Holiday Complex

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Apartments in Rainbow Holiday Complex Öne Çıkan Resim
Apartments in Rainbow Holiday Complex Dış Mekan
Apartments in Rainbow Holiday Complex Dış Mekan
Apartments in Rainbow Holiday Complex Oda Manzaraları
Apartments in Rainbow Holiday Complex Oda Düzeni
Image More +27 fotoğraf
Apartments in Rainbow Holiday Complex
Fregata Slunecní Pobreží Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Apartments in Rainbow Holiday Complex misafirlere Sunny Beach bölgesinde, plaj yakınında, Sunny Plajı Güney ve Güneşli Sahil ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Nessebar Stadı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Hrizantema Kumarhanesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restaurant Rainbow yemek servisi için ideal, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda mutfak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire (1)
Comfort
Comfort Apart Daire (3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x