Rain Tree Residence Hotel

Isan, Phaya Yen
Rain Tree Residence Hotel Genel
Rain Tree Residence Hotel Genel
Rain Tree Residence Hotel Genel
Rain Tree Residence Hotel Genel
Rain Tree Residence Hotel Genel
Image More +166 fotoğraf
Rain Tree Residence Hotel
227/3 Moo 6, Baan Subtai Payayen District Isan, Phaya Yen

Rain Tree Residence Hotel misafirlere Pak Chong bölgesinde, dağda, Khao Yai Ulusal Parkı ve Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Asya-Pasifik Uluslararası Üniversitesi ile 11,3 mi (18,3 km) ve Wat Thep Phithak Punnaram ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 27 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis ve kütüphane vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Dağ Manzaralı
Family
Family Suite Triple Bed
Room
Rain Tree Deluxe, twin Bed
Room
Rain Tree Suite, Panorama View
Room
Family Suite 4 Bed
Room
GGLC Family Suite 5 Beds
Room
GGLC Family Suite 6 Beds

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x