Marasca Khao Yai

Isan, Phaya Yen
Marasca Khao Yai Genel
Marasca Khao Yai Genel
Marasca Khao Yai Genel
Marasca Khao Yai Genel
Marasca Khao Yai Öne Çıkan Resim
Image More +81 fotoğraf
Marasca Khao Yai
87 Moo 5 Prayayen Isan, Phaya Yen

Marasca Khao Yai konaklamanızda Pak Chong bölgesinde, göl üzerinde, Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex ve Khao Yai Ulusal Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Scenical World Su Parkı ile 19,9 km (12,4 mil) ve Wat Thep Phithak Punnaram ile 23,3 km (14,5 mil) mesafede.

Otelin restoranı Tree Top misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7 ve 11 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Havuz Kullanımı (Home Haven)
Deluxe
Deluxe Çadır (Glamper Van)
Çadır
Çadır (Glamper)
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Glamper)
Room
Home Haven Villa
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Glamper)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x