Rahayu 2 Bungalows

Lesser Sunda Islands, Ubud
Rahayu 2 Bungalows Öne Çıkan Resim
Rahayu 2 Bungalows Dış Mekan
Rahayu 2 Bungalows Dış Mekan
Rahayu 2 Bungalows Yerinde Yemek
Rahayu 2 Bungalows Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Rahayu 2 Bungalows
Jl. Monkey Forest Lesser Sunda Islands, Ubud

Rahayu 2 Bungalows konaklamanızda Ubud merkezinde, Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi yakınında ve Ubud Maymun Ormanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 0,9 km (0,5 mil) ve Lempad's House ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Lotus misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut.

8 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki vücut bakımı ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x