Adiwana Monkey Forest - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Ubud
Adiwana Monkey Forest - CHSE Certified Genel
Adiwana Monkey Forest - CHSE Certified Genel
Adiwana Monkey Forest - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Adiwana Monkey Forest - CHSE Certified Dış Mekan
Adiwana Monkey Forest - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Adiwana Monkey Forest - CHSE Certified
Jl. Wenara Wana Monkey Forest Gianyar Lesser Sunda Islands, Ubud

Adiwana Monkey Forest - CHSE Certified misafirlere Ubud merkezinde, Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi yakınında ve Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Süit
Süit
Room
Deluxe Oda (Grand)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x