Radonjic Apartments

Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Lastva Grbaljska
Radonjic Apartments Öne Çıkan Resim
Radonjic Apartments Dış Mekan
Radonjic Apartments Dış Mekan
Radonjic Apartments Dış Mekan
Radonjic Apartments Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Radonjic Apartments
Lastva Grbaljska Montenegro Coast (karadağ Kıyısı), Lastva Grbaljska

Lastva Grbaljska bölgesindeki Radonjic Apartments konaklamanızda Jaz Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Mogren Plajı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Kotor Körfezi ile 10,1 mi (16,3 km) ve Porto Montenegro ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 Adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 Adults)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (4 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x