Radisson Toronto Airport West

Güney Ontario, Mississauga
Radisson Toronto Airport West Genel
Radisson Toronto Airport West Genel
Radisson Toronto Airport West Genel
Radisson Toronto Airport West Genel
Radisson Toronto Airport West Genel
Image More +39 fotoğraf
Radisson Toronto Airport West
175 Derry Rd E Güney Ontario, Mississauga

Radisson Toronto Airport West misafirlere Mississauga (Gateway) bölgesinde, Mississauga Kongre Merkezi ve Derrydale Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Square One Alışveriş Merkezi ile 7,5 mi (12,1 km) ve High Park ile 17,8 mi (28,7 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için The Regent ideal; otelin restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

100 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Mississauga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 13003 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Jakuzi
Stüdyo
Stüdyo Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Stüdyo
Stüdyo Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x