Radisson Blu Hotel Ludhiana

Kuzey Hindistan, Ludhiana
Radisson Blu Hotel Ludhiana Genel
Radisson Blu Hotel Ludhiana Genel
Radisson Blu Hotel Ludhiana Genel
Radisson Blu Hotel Ludhiana Genel
Radisson Blu Hotel Ludhiana Genel
Image More +55 fotoğraf
Radisson Blu Hotel Ludhiana
Ferozepur Road Kuzey Hindistan, Ludhiana

Radisson Blu Hotel Ludhiana misafirlere Ludhiana bölgesinde, alışveriş bölgesinde, MBD Neopolis Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Westend Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Grand Walk Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Nehru Gül Bahçesi ile 3,8 mi (6 km) mesafede.

Hint mutfağı seven misafirler için Made In India ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 81 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ludhiana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 20000 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Oda
Oda (Privé)
Room
Business Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x