Keys Select by Lemon Tree Hotels, Ludhiana

Ludhiana
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Ludhiana Genel
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Ludhiana Genel
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Ludhiana Genel
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Ludhiana Öne Çıkan Resim
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Ludhiana Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Keys Select by Lemon Tree Hotels, Ludhiana
Opposite City Centre, Shaheed Bhagat Nagar Road, Southern Bye Pass , Ludhiana

Keys Select by Lemon Tree Hotels, Ludhiana misafirlere Ludhiana (Shaheed Bhagat Singh Nagar) bölgesinde, Westend Alışveriş Merkezi ve MBD Neopolis Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Grand Walk Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,6 km) ve Nehru Gül Bahçesi ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Keys Cafe restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

95 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için gece kulübü ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Ludhiana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2500 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Her
Her şey dahil Şehir Manzaralı Klimalı
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x