Radisson Blu Hotel Haugesund

Kuzey Rogaland (bölge), Haugesund
Radisson Blu Hotel Haugesund Genel
Radisson Blu Hotel Haugesund Genel
Radisson Blu Hotel Haugesund Genel
Radisson Blu Hotel Haugesund Genel
Radisson Blu Hotel Haugesund Genel
Image More +56 fotoğraf
Radisson Blu Hotel Haugesund
Ystadveien 1 Kuzey Rogaland (bölge), Haugesund

Haugesund bölgesindeki Radisson Blu Hotel Haugesund misafirlere deniz kıyısında, Haugesund Belediye Sarayı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Karmoy Kulturopplevelser ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vangen ile 2,9 mi (4,7 km) ve Aksnes ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Royal restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için minibar olan 110 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Haugesund bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4702 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x