Quality Hotel Maritim

Kuzey Rogaland (bölge), Haugesund
Quality Hotel Maritim Genel
Quality Hotel Maritim Genel
Quality Hotel Maritim Öne Çıkan Resim
Quality Hotel Maritim Dış Mekan
Quality Hotel Maritim Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Quality Hotel Maritim
Åsbygata 3 Kuzey Rogaland (bölge), Haugesund

Quality Hotel Maritim misafirlere Haugesund bölgesinde, havaalanı yakınında, Haugesund Belediye Sarayı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Haugesund Tourist Information ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Vangen ile 0,6 mi (0,9 km) ve Haraldshaugen ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Gallionen restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 311 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Haugesund bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 28439 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon, Koy Manzaralı (Non Smoking)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon, Koy Manzaralı (Non Smoking)
Junior
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x