Quinta Verde Sintra

Estremadura, Sintra
Quinta Verde Sintra Öne Çıkan Resim
Quinta Verde Sintra Dış Mekan
Quinta Verde Sintra Dış Mekan
Quinta Verde Sintra Dış Mekan
Quinta Verde Sintra Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Quinta Verde Sintra
Estrada De Magoito 84 - Casal Da Granja Estremadura, Sintra

Sintra (Santa Maria e São Miguel, São Martinho e São Pedro de Penaferrim) bölgesindeki Quinta Verde Sintra misafirlere Sintra Bilim Merkezi ve Sintra Mountains ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kır evi Sintra Ulusal Sarayı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Pena Sarayı ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

Quinta Verde Sintra misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Küçük Mutfak
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, Zemin Kat
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Family
Family Süit, Bahçe Manzaralı (with Kitchnette)
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Romantic
Romantic Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şömine

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x