Quinta dos Lagos

Estremadura, Sintra
Quinta dos Lagos Genel
Quinta dos Lagos Öne Çıkan Resim
Quinta dos Lagos Dış Mekan
Quinta dos Lagos Dış Mekan
Quinta dos Lagos Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Quinta dos Lagos
Estr. do Magoito, 20 Casal da Granja Estremadura, Sintra

Quinta dos Lagos misafirlere Sintra (Santa Maria e São Miguel, São Martinho e São Pedro de Penaferrim) bölgesinde, Sintra Bilim Merkezi ve Sintra Mountains ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Sintra Ulusal Sarayı ile 3 mi (4,8 km) ve Pena Sarayı ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment,
Apartment, 2 bedrooms, terrace, private garden
Romatic
Romatic Suite, terrace, private garden

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x