Quinta Valvanera

Kuzeybatı Bölgesi, Salta
Quinta Valvanera Genel
Quinta Valvanera Genel
Quinta Valvanera Öne Çıkan Resim
Quinta Valvanera Dış Mekan
Quinta Valvanera Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Quinta Valvanera
Ruta Nacional 51 Kilometro 4 Medidor 745 Kuzeybatı Bölgesi, Salta

Quinta Valvanera konaklamanızda Salta bölgesinde, Valle de Lerma ile 0,1 km (0,1 mi) ve Salta Kongre Merkezi ile 10,8 km (6,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Padre Ernesto Martearena Stadı ile 12 km (7,4 mil) ve 9 de Julio Meydanı ile 14,7 km (9,2 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar sunulur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Ev, Birden Çok Yatak, Park Manzaralı
Room
Superior Dağ Evi, Birden Çok Yatak, Park Manzaralı
Room
Basic Ev, Birden Çok Yatak
Room
Romantic Apart Daire, Birden Çok Yatak, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x