Hotel Boutique Aybal

Kuzeybatı Bölgesi, Salta
Hotel Boutique Aybal Genel
Hotel Boutique Aybal Genel
Hotel Boutique Aybal Genel
Hotel Boutique Aybal Genel
Hotel Boutique Aybal Öne Çıkan Resim
Image More +47 fotoğraf
Hotel Boutique Aybal
Av. John F. Kennedy 2000 Ruta Nac. 51 - Km. 2 Kuzeybatı Bölgesi, Salta

Salta bölgesindeki Hotel Boutique Aybal konaklamanızda Valle de Lerma ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Salta Kongre Merkezi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Cerro San Bernardo ile 2,4 mi (3,8 km) ve Padre Ernesto Martearena Stadı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x