Quinta Miramar

Madeira Adası, Funchal
Quinta Miramar Genel
Quinta Miramar Öne Çıkan Resim
Quinta Miramar Dış Mekan
Quinta Miramar Dış Mekan
Quinta Miramar Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Quinta Miramar
188 AB Estrada Monumental Madeira Adası, Funchal

Quinta Miramar misafirlere Funchal merkezinde, Barreiros Stadyumu ve Madeira Casino ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire CR7 Müzesi ile 1,2 mi (2 km) ve Madeira Botanik Bahçesi ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Quinta Miramar misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x