Quinta Maria

Ischia Island, Ischia
Quinta Maria Genel
Quinta Maria Dış Mekan
Quinta Maria Dış Mekan
Quinta Maria Dış Mekan
Quinta Maria Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Quinta Maria
Via dell'Amicizia 51/F Ischia Island, Ischia

Quinta Maria misafirlere Ischia (Ischia Porto) bölgesinde, Ischia Limanı ve Campanian Archipelago ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Piazza degli Eroi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Cioccolateria Atelier delle Dolcezze ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) ve Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x