Quinta da Gricha

Northern Portugal, São João da Pesqueira
Quinta da Gricha Genel
Quinta da Gricha Genel
Quinta da Gricha Öne Çıkan Resim
Quinta da Gricha Dış Mekan
Quinta da Gricha Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Quinta da Gricha
Ervedosa do Douro Northern Portugal, São João da Pesqueira

Quinta da Gricha konaklamanızda São João da Pesqueira bölgesinde, Museu do Douro ile 32,2 km (20 mi) ve Penedono Kalesi ile 34,1 km (21,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu pansiyon Dourocaves Şaraphanesi ile 39,5 km (24,5 mi) ve Solar de Mateus ile 40,8 km (25,3 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 4 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı (Wild Lavender)
Exclusive
Exclusive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı (Heather)
Exclusive
Exclusive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı (Rock Rose)
Exclusive
Exclusive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı (Juniper)
Premium
Premium Kır Evi, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x