Hotel Rural Quinta do Silval

Northern Portugal, Alijo
Hotel Rural Quinta do Silval Genel
Hotel Rural Quinta do Silval Genel
Hotel Rural Quinta do Silval Öne Çıkan Resim
Hotel Rural Quinta do Silval Dış Mekan
Hotel Rural Quinta do Silval Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Rural Quinta do Silval
Quinta Do Silval Northern Portugal, Alijo

Hotel Rural Quinta do Silval misafirlere Alijo (Vale de Mendiz, Casal de Loivos e Vilarinho de Cotas) bölgesinde, Casal de Loivos Viewpoint ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede ve Duoro River ile 5 mi (8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Quinta de La Rosa ile 5,6 mi (9 km) ve Sabrosa Kilisesi ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Zemin Kat
Üç
Üç Kişilik Oda, Zemin Kat
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x