Queen Wood Hotel

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Queen Wood Hotel Genel
Queen Wood Hotel Öne Çıkan Resim
Queen Wood Hotel Kahvaltı
Queen Wood Hotel Yerinde Yemek
Queen Wood Hotel Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Queen Wood Hotel
75, St.136, Sangkat Phars Kandal I Khan Doun Penh Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Queen Wood Hotel misafirlere Phnom Penh merkezinde, Nehir Kıyısı yakınında ve Kandal Pazarı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Merkez Pazarı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Kraliyet Sarayı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için İngiliz dâhildir.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 77 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Kumar oynayarak eğlenmek istiyorsanız, (ücretli)kumarhane servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x