Queen Pyramids View Inn

Giza
Queen Pyramids View Inn Genel
Queen Pyramids View Inn Genel
Queen Pyramids View Inn Öne Çıkan Resim
Queen Pyramids View Inn Dış Mekan
Queen Pyramids View Inn Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Queen Pyramids View Inn
Sayed Gaber Nazlet Elsman El Haram , Giza

Giza bölgesindeki Queen Pyramids View Inn size Gize Nekropolü ve Büyük Gize Sfenksi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Mısır Müzesi ile 14,8 km (9,2 mil) ve Khan el-Khalili ile 16,3 km (10,1 mil) mesafede.

Hostelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

5 odada buzdolabı ve iPod takma konsolu mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Dört Kişilik Oda
Room
Signature İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Signature İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Signature Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Signature İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x