Queen Aphrodite Hotel

Yeşiltepe
Queen Aphrodite Hotel Öne Çıkan Resim
Queen Aphrodite Hotel Dış Mekan
Queen Aphrodite Hotel Dış Mekan
Queen Aphrodite Hotel Dış Mekan
Queen Aphrodite Hotel Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Queen Aphrodite Hotel
Karaoglanoglu Cd. No 55 , Yeşiltepe

Alsancak bölgesindeki Queen Aphrodite Hotel misafirlere ana cadde üzerinde, Alsancak National Freedom Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Icon Museum ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Girne Kalesi ile 6,8 mi (11 km) ve Girne Limanı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Queen Aphrodite Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

42 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda, Balkon
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x