Green Bungalow

Yeşiltepe
Green Bungalow Öne Çıkan Resim
Green Bungalow Dış Mekan
Green Bungalow Kahvaltı
Green Bungalow Kahvaltı
Green Bungalow Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
Green Bungalow
Manolya Sk. No. 7 Yesiltepe Northern Cyprus , Yeşiltepe

Alsancak bölgesindeki Green Bungalow konaklamanızda, Alsancak National Freedom Park ve Icon Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan pansiyon Girne Kalesi ile 7,4 mi (11,9 km) ve Girne Limanı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Green Bungalow misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.3 ve 10.3 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x