Qube Suites Sukhumvit

Orta Tayland, Bangkok
Qube Suites Sukhumvit Öne Çıkan Resim
Qube Suites Sukhumvit Dış Mekan
Qube Suites Sukhumvit Dış Mekan
Qube Suites Sukhumvit İç Mekan
Qube Suites Sukhumvit İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Qube Suites Sukhumvit
30 Sukhumvit 46 Phra Kanong, Klongtoey Orta Tayland, Bangkok

Qube Suites Sukhumvit misafirlere Bangkok merkezinde, Bangkok Üniversitesi ve Emporium Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 6,1 mi (9,8 km) ve Khaosan Caddesi ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 200 metre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Süit, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Room
Family Süit
Room
Superior Süit
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x