Quality Hotel Arlanda XPO

Kuzey Stockholm Kontluğu, Arlandastad
Quality Hotel Arlanda XPO Genel
Quality Hotel Arlanda XPO Genel
Quality Hotel Arlanda XPO Genel
Quality Hotel Arlanda XPO Genel
Quality Hotel Arlanda XPO Genel
Image More +42 fotoğraf
Quality Hotel Arlanda XPO
Cederströmsslinga Kuzey Stockholm Kontluğu, Arlandastad

Quality Hotel Arlanda XPO konaklamanızda Arlandastad bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Eurostop Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Marsta Centrum ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu golf dostu otel Arlandastad Golf Club ile 4,3 km (2,7 mi) ve SkyCity ile 6 km (3,7 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Bar and Bistro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.30, hafta sonu 5.30 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

421 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 16 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x