Connect Hotel Arlanda

Kuzey Stockholm Kontluğu, Arlandastad
Connect Hotel Arlanda Genel
Connect Hotel Arlanda Genel
Connect Hotel Arlanda Genel
Connect Hotel Arlanda Genel
Connect Hotel Arlanda Genel
Image More +50 fotoğraf
Connect Hotel Arlanda
Lindberghs Gata 10 Kuzey Stockholm Kontluğu, Arlandastad

Connect Hotel Arlanda misafirlere Arlandastad bölgesinde, havaalanı yakınında, Eurostop Alışveriş Merkezi ve Arlandastad Golf Club 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Marsta Centrum ile 2,1 mi (3,3 km) ve SkyCity ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

The Living Room Connect Hotel Arlanda misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 4.00 ve 10.00, hafta sonu 4.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 130 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Arlandastad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda (2 Twin Beds and 1 Bunk Bed)
Room
Economy Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Economy Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Economy Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x