Panorama Hotel Ubud

Ubud
Panorama Hotel Ubud Öne Çıkan Resim
Panorama Hotel Ubud Dış Mekan
Panorama Hotel Ubud İç Mekan
Panorama Hotel Ubud Kahvaltı
Panorama Hotel Ubud Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Panorama Hotel Ubud
Jl. Raya Pengosekan Ubud 1 , Ubud

Panorama Hotel Ubud misafirlere Ubud (Pengosekan) bölgesinde, Agung Rai Sanat Müzesi yakınında ve Ubud Maymun Ormanı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Sanur Plajı ile 13,4 mi (21,5 km) ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Panorama Hotel Ubud misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

31 klimalı oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz açık havuz ve kapalı havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x