Pyramids Tower

Giza
Pyramids Tower Genel
Pyramids Tower Genel
Pyramids Tower Dış Mekan
Pyramids Tower Dış Mekan
Pyramids Tower Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Pyramids Tower
21 Zagluol , Giza

Pyramids Tower konaklamanızda Giza merkezinde, Gize Nekropolü ve Büyük Gize Sfenksi 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Keops Piramidi ile 3,6 km (2,2 mil) ve Tahrir Meydanı ile 12,9 km (8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x