Jasmine Palace Hotel

Yangon Region
Jasmine Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Jasmine Palace Hotel Dış Mekan
Jasmine Palace Hotel Kahvaltı
Jasmine Palace Hotel Yerinde Yemek
Jasmine Palace Hotel Yerinde Yemek
Image More +69 fotoğraf
Jasmine Palace Hotel
341, Pyay Road, Sanchaung Township , Yangon Region

Jasmine Palace Hotel misafirlere Yangon (San Chaung) bölgesinde, Ma Har Myaing Hastanesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Myanmar Event Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dagon Center 2 ile 0,5 mi (0,8 km) ve Halk Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Jasmine Garden restoranı ideal, bu restoran Çin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 216 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Jasmine Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x