Punta Sallustro Lipari

Aeolian Adaları, Lipari Tarihi Merkezi
Punta Sallustro Lipari Genel
Punta Sallustro Lipari Genel
Punta Sallustro Lipari Genel
Punta Sallustro Lipari Genel
Punta Sallustro Lipari Genel
Image More +39 fotoğraf
Punta Sallustro Lipari
Via Sant' Anna 45 Aeolian Adaları, Lipari Tarihi Merkezi

Punta Sallustro Lipari misafirlere Lipari bölgesinde, tarihi bölgede, Marina Corta Meydanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Contrada Diana Arkeoloji Parkı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Lipari Kalesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Museo Archeologico Regionale Eoliano ile 0,7 mi (1 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

5 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x