Malvasia B&B

Aeolian Adaları, Lipari Tarihi Merkezi
Malvasia B&B Öne Çıkan Resim
Malvasia B&B Dış Mekan
Malvasia B&B Dış Mekan
Malvasia B&B Dış Mekan
Malvasia B&B Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Malvasia B&B
70 Via Sant' Anna Aeolian Adaları, Lipari Tarihi Merkezi

Malvasia B&B konaklamanızda Lipari bölgesinde, tarihi bölgede, Lipari Kalesi ve Museo Archeologico Regionale Eoliano ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Marina Lunga ile 1,6 km (1 mil) ve Belvedere Quattrocchi Seyir Noktası ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirlerimiz için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Room
Stüdyo, Balkon
Room
Apart Daire, Teras, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x