Punta Elena Beach

Maxorata, La Oliva
Punta Elena Beach Öne Çıkan Resim
Punta Elena Beach Dış Mekan
Punta Elena Beach Dış Mekan
Punta Elena Beach İç Mekan
Punta Elena Beach Yerinde Yemek
Image More +53 fotoğraf
Punta Elena Beach
AVD GRANDES PLAYAS,83 Maxorata, La Oliva

La Oliva bölgesindeki Punta Elena Beach misafirlere deniz kıyısında, Playa Real ile Corralejo Dunes Doğa Parkı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Playa Blanca ile 12,7 mi (20,5 km) ve Corralejo Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x