Arena Suite Hotel

Maxorata, La Oliva
Arena Suite Hotel Genel
Arena Suite Hotel Genel
Arena Suite Hotel Öne Çıkan Resim
Arena Suite Hotel Dış Mekan
Arena Suite Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Arena Suite Hotel
El moro, 2 Corralejo Maxorata, La Oliva

Arena Suite Hotel konaklamanızda La Oliva bölgesinde, plaj yakınında, Corralejo Dunes Doğa Parkı ve Corralejo Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Acua Su Parkı ile 2,7 km ve Mirador de Lobos Golf ile 4 km mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Arena Suite Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 4 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 101 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz gece kulübü ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (2 Adults)
Oda
Oda (1 Adult)
Family
Family Oda (2 Adults + 1 Child)
Oda
Oda (3 Adults)
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı (2 Adults)
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı (2 Adults + 1 Child)
Oda,
Oda, Havuz Manzaralı (2 Adults)
Family
Family Oda, Havuz Manzaralı (2 Adults + 1 Child)
Oda,
Oda, Havuz Manzaralı (1 Adult)
Oda,
Oda, Havuz Manzaralı (3 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x